Ünlü Oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti

Kadıköy’de motosikletiyle geçirdiği kaza sonrası yoğun bakıma alınan İsrafil Köse hayatını kaybetti.

201_2289_05Emret Komutanım dizisinin Laz Komutanı Cemal tiplemisiyle büyük bir kesimin tanıdığı bir isim haline gelen İsrafil Köse, dün İstanbul Kadıköy’de bir motosiklet kazası geçirmişti.

Kazada ağır yaralanan İsrafil Köse’ye ilk müdahale Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yapılmıştı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ardından Kartal Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 46 yaşındaki İsrafil Köse, yoğun bakımda verdiği yaşam savaşını kaybetti.

 

ACI HABERİ DOSTLARI DUYURDU

Ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından İsrafil Köse’nin vefat haberini böyle duyurdu.

1_4655

İSRAFİL KÖSE KİMDİR?

20 Şubat 1970 yılında Artvin’de dünyaya gelen İsrafil Köse, üniversiteyi İstanbul’da okumuş ve İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünnden mezun olmuştur. 1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile ekrana çıkan İsrafil Köse, özellikle Laz şivesi ile yaptığı rolleri ile tanınmıştır. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ”Sümela’nın Şifresi: Temel” ve ”Moskova’nın Şifresi: Temel” filmlerinde de rol aldı. İsrafil Köse, son olarak 2015 yılında “Şimdi onlar düşünsün” adlı yapımda rol almıştı.

Filmografisi
Şimdi Onlar Düşünsün (2015) Kamil
Oflu Hoca’nın Şifresi (2014) – Manav
Ya Sonra(2011)-Al Paçino
Hop Dedik Deli Dumrul(2011)-Dursun
Reis(2011)-İdris
Sümela’nın Şifresi: Temel(2011)-Cemil
İffet(2011)-Ersin
No Ofsayt(2009)-Ali Rıza
Gece Gündüz(2009)-Yöntem Ali
Avanak Kuzenler(2008)-Peştekül’ün Adamı
Babam Adam Olacak(2008)-Hamza
Doktorlar(2007)-Temel(2. Sezon)
Zoraki Koca(2007)-İzzet
OKS Anneleri(2007)-Himmet
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu(2006)
Emret Komutanım:Şah Mat(2006)-Laz Çavuş Cemal
Rıza(2006)
Yolda/Rüzgar Geri Getirse(2005)-Nuri
Emret Komutanım(2005)-Laz Çavuş Cemal
Şapkadan Babam Çıktı(2003)-Selman
Asayiş Berkemal(2002)
Pembe Patikler(2002)-Bekçi
Koltuk Sevdası(2001)
Nasıl Evde Kaldım(2001)-Adem
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar(2000)-Lango
Evdeki Yabancı(2000)-Rıza
Eyvah Kızım Büyüdü(2000)-Rıza
Dedelerimi Evlendirirken(2000)
Yılan Hikayesi(1999) 1. Sezon
Şaşıfelek Çıkmazı(1996)
Oğlum Adam Olacak(1995)
Belene(1987)-Emin(2.Bölüm)

Paylaş:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hiç oy verilmemiş:( İlk oyu sen ver

Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Sen yap

avatar
1000
Photo and Image Files
 
 
 
Audio and Video Files
 
 
 
Other File Types
 
 
 

wpDiscuz